Welk type molen is het beste voor espresso?

De 5 beste koffiemolens voor EspressoBreville Coffee %26 espressomolen - Beste overall. Rancilio Rocky espressokoffiemolen - Beste commerciële keuze. OXO BREW Conische braammolen - Beste waarde. AROMORY handmatige koffiemolen - Beste handmolen.

Cuisinart DBM-8 Supreme Coffee %26 Espresso Grind Braammolen. De volgende uitstekende koffiemolen op onze lijst is de Cuisinart Burr Mill. Dit is ook een betaalbare koffiemolen voor mensen met een krap budget die op zoek zijn naar een koffiemolen van hoge kwaliteit die de bank niet kapot maakt. Dit betekent dat het een geweldige keuze is voor degenen die net thuis espresso beginnen te maken en hun eigen bonen willen malen.

Desalniettemin is het niet de goedkoopste koffiemolen, dus als het een beetje buiten je prijsklasse valt, is de Cuisinart Burr Mill onze volgende topoptie. Het is een geweldige allround molen die geschikt is voor de meeste casual koffiedrinkers. Oxo's Brew grinder heeft een goede balans tussen functies, bruikbaarheid en relatief lage prijs tussen de elektrische slijpmachines die we hebben gebruikt. Het is een conische braammolen, dus het geeft je de precisie voor de meeste soorten brouwen.

Er zijn 15 instellingen, die elk zetscenario omvatten, van fijngemalen espresso tot grofgemalen die perfect is voor een Franse pers. Het slanke, smalle profiel heeft geen aanrechtruimte, hoewel het 16 inch lang is en misschien goed past onder de kasten (onthoud dat je ruimte moet hebben om het deksel eraf te halen en bonen in te gieten). Het is op geen enkele manier stil, maar het is niet te luid en het maalt snel. Goede koffie zetten komt voort uit het beheersen van een hele reeks variabelen.

Het bereiken van dat doel is aangenaam vallen en opstaan, waarbij alles watertemperatuur en volume, bonenkwaliteit en maalgrootte behouden, bijvoorbeeld zo consistent mogelijk, één voor één aanpassen. Een belangrijke variabele is het gewicht van de gronden die u gebruikt, en dit Oxo-model is een van de weinige slijpmachines met een ingebouwde weegschaal. Stel je maalgrootte in, selecteer het gewenste gewicht, druk op start en loop weg; het schakelt zichzelf uit als het klaar is. Je zou een keukenweegschaal kunnen gebruiken om je bonen te wegen, maar dit is een leuke manier om je ochtendritueel te stroomlijnen.

Het kan rommelig zijn met de verkeerde boon- of maalmaat, waarbij een paar gronden rond uw aanrecht en aangrenzende apparaten worden gegoten. Toch laat de Oxo zien dat slijpen op gewicht veel van het zware werk doet dat betrokken is bij het maken van een geweldige cuppa joe. Platte braammolens worden daarentegen voornamelijk gebruikt voor espresso. Dit type slijpmachine maakt gebruik van twee O-vormige bramen met aan beide zijden superscherpe randen.

Deze bramen staan tegenover elkaar en pakken bonen met behulp van de binnentanden en dwingen ze door naar de buitenrand van de braam. Kang merkt wel op dat de machine slechts een kleine draaiknop heeft om de maalinstelling te wijzigen en een kleine knop aan de onderkant om de molen zonder timers te starten. Het is ook een van de weinige slijpmachines waarmee u met minimale inspanning in de maalkamer kunt komen en u niet opnieuw hoeft te kalibreren nadat u hem weer in elkaar hebt gezet. Het opvallende kenmerk van de KitchenAid Burr Grinder is de Smart Dosing Technology, die automatisch de maalhoeveelheid instelt op basis van het aantal geselecteerde opnamen.

Will Pratt, eigenaar en oprichter van Tandem Coffee Roasters in Portland, Maine, legt uit dat met braammolens alle bonen van de bovenkant van de machine naar de bodem gaan, wat betekent dat ze een uniforme en precieze maat krijgen in plaats van „rondgegooid te worden alsof ze in de droger zitten”. Baratza Sette 270 is een automatische conische braammolen die is ontworpen om zeer nauwkeurige aanpassingen te bieden bij het malen voor espresso. Baratza Vario-molen biedt professionele kwaliteit voor thuisbrouwers, maar je kunt hem ook gebruiken in een kleine commerciële omgeving. Het opvallende kenmerk van de Breville Smart Grinder Pro is het LCD-bedieningspaneel, waarmee u de maaltijd, het aantal opnamen of kopjes kunt aanpassen en de maalinstelling kunt weergeven.

Het voorkomt zelfs dat koffie de draden in de maalkamer opgomt, wat een veel voorkomend probleem is bij sommige slijpmachines. De Ode Brew Grinder, ook al maalt hij koffie alleen grof genoeg om over te gieten, te druppelen of Franse pers te brouwen, is echt een geweldige molen. Deze hoogwaardige molen zorgt ervoor dat uw koffiebonen elke keer gelijkmatig en consistent worden gemalen en produceert de fijnst mogelijke gemalen koffie. De KitchenAid Grinder beschikt ook over nauwkeurige dosisregeling, een draaiknop die de consistentie van de maling regelt (met handige richtlijnen voor verschillende soorten koffiebereiding), en u kunt de kleine container die het terrein vangt vervangen door een houder voor een portafilter waardoor het super gemakkelijk precies te malen is hoeveel je nodig hebt en geen enkele boon meer.

Ceado E37SD Vandaag, een uitgebreide recensie van de Ceado E37SD, een nieuwe versie van Ceado's gerespecteerde E37S-molen die speciaal is ingesteld voor slijpen met één dosis. Het is een geweldige molen voor alle doeleinden die u kunt gebruiken voor espresso, druppelkoffiezetapparaten, Franse pers en meer. .