Welk merk espressomachine is het beste?

Een andere goede machine van Breville is de Barista Pro. Volgens Peeples is dit een „echt populaire keuze” die een goede optie lijkt te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing. Deze automatische espressomachine is gebouwd met Breville's ThermoJet-verwarmingssysteem, ontworpen om in 3 seconden de ideale extractietemperatuur te bereiken. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Damson Blue, Royal Champagne en Black Truffle.

Door Katie Mortram gepubliceerd 1 juni 22 De Breville Bambino Plus maakte indruk op ons in onze tests, produceerde consequent espresso van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende automatische melkopschuimer voor die extra professionele finishing touch. Het is moeilijk om een slechte koffie te produceren met deze specifieke espressomachine, en met een snelle opwarmtijd van drie seconden geniet je in een mum van tijd van een fantastisch gebrouwen shot. De DeLonghi Stilosa biedt een van de beste espressomachines voor deze prijs. Het is een volledig handmatige machine, wat betekent dat je het slijpen, meten en aanstampen moet doen, evenals het opschuimen zelf.

Je kunt de cupmaat echter aanpassen aan hoe intens je van je espresso houdt, in een reismok zetten en 1 of 2 kopjes tegelijk maken. En de ketel is gemaakt van roestvrij staal, waardoor dit een zeer duurzame machine is. De Essenza Mini haalt al het gedoe uit uw ochtendshot koffie, met behulp van het Nespresso pad-systeem om een enorm scala aan melanges en bonen aan te bieden. Het is zeker een no-nonsense aanpak, zonder aanpassingsopties en een iets langere opwarmtijd van ongeveer 30 seconden.

Als je echter een informele espressoliefhebber bent en niet wilt investeren in een barista-kwaliteit kit, is dit een uitstekend budgetalternatief. Een ruimtebesparend, 6-inch breed ontwerp maakt de DeLonghi Dedica EC680M de beste espressomachine voor iedereen met beperkte aanrechtruimte. Ondanks zijn kleine formaat herbergt deze machine een krachtige drukpomp van 15 bar en brult deze machine in slechts 40 seconden tot brouwtemperaturen. Als u van een beetje melk houdt bij uw dranken op basis van koffie, hoeft u maar 12 seconden te wachten totdat de machine de optimale stoomtemperaturen heeft bereikt om op te schuimen.

CNet ontdekte dat het uitzonderlijk smaakvolle lattes en cappuccino's produceert. Omdat dit een model met één ketel is, moet u wachten tussen brouwen en stomen. De Jura A1 Piano is de machine van een espressoliefhebber. Het maalt, egaliseert, stampt en maal het brouwsel om consequent uitstekende resultaten te geven en alles in minder dan 30 seconden.

U hebt de mogelijkheid om de hoeveelheid gemalen koffie en het volume van uw drank aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Deze machine is echter uitsluitend bedoeld voor mensen die de nuances in een fijne kop zwarte koffie met crèmekleurige bovenkant waarderen. Omdat het geen stoomtoverstaf of ander mechanisme heeft voor het verwarmen en opschuimen van melk voor cappuccino's en lattes. De Philips 3200-serie is niet goedkoop, maar brengt veel naar de tafel.

Met deze espressomachine kan de gebruiker dranken maken waarvoor meestal ervaring op barista-niveau vereist is met een druk op de knop. Het wordt geleverd met verschillende instellingen, waaronder espresso, warm water, cappuccino, koffie, latte macchiato en americano. Bovendien is er de mogelijkheid om uw selectie aan te passen op sterkte, grootte en de hoeveelheid gestoomde melk. Bij het kopen van een espressomachine hoor je ook veel over Bar Pump Pressure.

Een espressomachine heeft druk nodig om smaak te halen uit fijngemalen koffie. De druk in pompmachines wordt gemeten in staven of eenheden van atmosferische druk. Hoewel 8 tot 9 repen voldoende wordt geacht, hebben de meeste machines, waaronder al onze beste espressomachines, minstens 15 bar pompen. De beste espressomachines worden doorgaans geleverd met een garantie van één of twee jaar en blijven overal van 7 tot 10 jaar in gebruik.

Zoals je zou verwachten, gaat een duur volautomatisch model het langst mee. Wanneer u een machine koopt, spring dan niet voor een verlengde garantie. Het is onwaarschijnlijk dat het tijdens zijn levensduur minder kost dan het repareren van uw machine. Het heeft een ingebouwde PID-thermometer, pre-infusie en brouwt met de juiste 9 bars, in plaats van 15, wat veel te veel is.

De Delonghi Dedica maakt gebruik van een druk van 15 bar, wat goed past bij het drukfilter dat wordt geleverd. U kunt de opnamen echter aanzienlijk verbeteren door te investeren in een precisiemand met één wand. Het belangrijkste nadeel van Breville is dat je niet helemaal dezelfde erfgoedlooks krijgt als bij de Italiaanse E61-machines, maar de espresso zal beter smaken en consistenter zijn. Als je op zoek bent naar iets dat super, supergoedkoop is, maar nog steeds een fatsoenlijke espressomachine voor thuis met een portafilter en 15 bar druk, dan is dit een van je beste weddenschappen.

Espresso is meer dan honderd jaar geleden ontstaan in Italië. In 1901 diende Luigi Bezzera een patent in voor een onbewerkt apparaat dat kan worden gezien als de voorloper van de geavanceerde machines van vandaag. La Specialista heeft een ingebouwd aanstammechanisme, dat helpt uw terrein perfect in te pakken, en een manometer die u kunt controleren om ervoor te zorgen dat u de perfecte beker maakt. Het heeft ook een verstelbare stoomwand die kan worden gebruikt voor platte (het beste voor lattes) of schuimende (beste voor cappuccino's) melk.

We hielden van de espresso voor het hele lichaam die het produceerde, met een dunne, zijdeachtige crema. Een klopbox voor gebruikte gronden kan apart worden gekocht, wat we erg handig vonden bij het maken van espresso na espresso. Ze presteren voortreffelijk en maken espressoshots van hoge kwaliteit met uitstekende crema, op voorwaarde dat je ze combineert met een conische braammolen die fijne poederniveaus van gemalen koffie kan produceren. Het komt er natuurlijk op neer dat een machine van hoge kwaliteit consequent een rijke, aromatische espresso kan maken.

De meeste Brevilles, behalve de Dual Boiler en hun eersteklas Oracle-machines, zijn op thermospoel gebaseerde systemen. Dit, zoals Jerad Morisson, mede-oprichter en co-CEO van Sightglass Coffee in San Francisco, uitlegt: „helpt echt temperatuur- en drukstabilisatie, zodat de machine betrouwbaar is in optimale zet- en stoominstellingen. Espresso is de meest gecompliceerde vorm van koffie, en als je niet op zoek bent naar een nieuwe hobby, kun je net zo goed een van de goedkopere alternatieven krijgen. Als je niet wilt investeren in een goede koffiemolen en het je niet kan schelen hoe je het perfecte schuim kunt krijgen, dan is het misschien wel de beste optie om met zoiets als een Nespresso te gaan.

De beste espressomachines voor thuis kunnen u helpen om uw latte- of cappuccino-fix in het comfort van uw eigen keuken te krijgen. Een relatief nieuwkomer op de barista-markt voor thuis, de Barista Perfetta Plus is afkomstig van het Zwitserse merk achter de echt geliefde instapmolen, de Scala. Over het algemeen geldt: hoe duurder de machine, hoe beter de apparatuur binnenin deze twee factoren regelt. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de Breville Bambino Plus als mijn eerste espresso-maker, maar als je bereid bent de Gaggia aan te passen en te investeren in wat extra espresso-accessoires, heeft de old-school Italiaan nog steeds veel te bieden.

Alle machines werden uitgepakt en geïnstalleerd volgens de instructies van de fabrikant, inclusief initiële waterpriming, waterhardheidstesten en installatie van waterfilterpakketten indien nodig. U kunt een goedkope halfautomatische espressomachine vinden voor een paar honderd dollar, of minder als deze geen melkopschuimer bevat. Je stopt er een capsule in, drukt op een knop of drukt een hendel naar beneden en geniet binnen enkele seconden van een kopje espresso met crema-top. Het wordt eigenlijk steeds gebruikelijker om nieuwe kopers te zien investeren in een espressomolen van hoge kwaliteit en een handmatige espressomachine (zoals de Flair) om wat geld te besparen.

.