Wat is de nummer één espressomachine?

De beste espressomachines die u vandaag kunt kopen · 1.deLonghi Stilosa espressomachine EC260BK · 3.Door Katie Mortram gepubliceerd 1 juni 22 De Breville Bambino Plus maakte indruk op ons in onze tests, produceerde consequent espresso van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende automatische melkopschuimer voor dat extra professionele finishing touch. Het is moeilijk om een slechte koffie te produceren met deze specifieke espressomachine, en met een snelle opwarmtijd van drie seconden geniet je in een mum van tijd van een fantastisch gebrouwen shot. De DeLonghi Stilosa biedt een van de beste espressomachines voor deze prijs. Het is een volledig handmatige machine, wat betekent dat je het slijpen, meten en aanstampen moet doen, evenals het opschuimen zelf.

Je kunt de cupmaat echter aanpassen aan hoe intens je van je espresso houdt, in een reismok zetten en 1 of 2 kopjes tegelijk maken. En de ketel is gemaakt van roestvrij staal, waardoor dit een zeer duurzame machine is. De Essenza Mini haalt al het gedoe uit uw ochtendshot koffie, met behulp van het Nespresso pad-systeem om een enorm scala aan melanges en bonen aan te bieden. Het is zeker een no-nonsense aanpak, zonder aanpassingsopties en een iets langere opwarmtijd van ongeveer 30 seconden.

Als je echter een informele espressoliefhebber bent en niet wilt investeren in een barista-kwaliteit kit, is dit een uitstekend budgetalternatief. Een ruimtebesparend, 6-inch breed ontwerp maakt de DeLonghi Dedica EC680M de beste espressomachine voor iedereen met beperkte aanrechtruimte. Ondanks zijn kleine formaat herbergt deze machine een krachtige drukpomp van 15 bar en brult deze machine in slechts 40 seconden tot brouwtemperaturen. Als u van een beetje melk houdt bij uw dranken op basis van koffie, hoeft u maar 12 seconden te wachten totdat de machine de optimale stoomtemperaturen heeft bereikt om op te schuimen.

CNet ontdekte dat het uitzonderlijk smaakvolle lattes en cappuccino's produceert. Omdat dit een model met één ketel is, moet u wachten tussen brouwen en stomen. De Jura A1 Piano is de machine van een espressoliefhebber. Het maalt, egaliseert, stampt en maal het brouwsel om consequent uitstekende resultaten te geven en alles in minder dan 30 seconden.

U hebt de mogelijkheid om de hoeveelheid gemalen koffie en het volume van uw drank aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Deze machine is echter uitsluitend bedoeld voor mensen die de nuances in een fijne kop zwarte koffie met crèmekleurige bovenkant waarderen. Omdat het geen stoomtoverstaf of ander mechanisme heeft voor het verwarmen en opschuimen van melk voor cappuccino's en lattes. De Philips 3200-serie is niet goedkoop, maar brengt veel naar de tafel.

Met deze espressomachine kan de gebruiker dranken maken waarvoor meestal ervaring op barista-niveau vereist is met een druk op de knop. Het wordt geleverd met verschillende instellingen, waaronder espresso, warm water, cappuccino, koffie, latte macchiato en americano. Bovendien is er de mogelijkheid om uw selectie aan te passen op sterkte, grootte en de hoeveelheid gestoomde melk. Bij het kopen van een espressomachine hoor je ook veel over Bar Pump Pressure.

Een espressomachine heeft druk nodig om smaak te halen uit fijngemalen koffie. De druk in pompmachines wordt gemeten in staven of eenheden van atmosferische druk. Hoewel 8 tot 9 repen voldoende wordt geacht, hebben de meeste machines, waaronder al onze beste espressomachines, minstens 15 bar pompen. De beste espressomachines worden doorgaans geleverd met een garantie van één of twee jaar en blijven overal van 7 tot 10 jaar in gebruik.

Zoals je zou verwachten, gaat een duur volautomatisch model het langst mee. Wanneer u een machine koopt, spring dan niet voor een verlengde garantie. Het is onwaarschijnlijk dat het tijdens zijn levensduur minder kost dan het repareren van uw machine. de beste espressomachine is de Breville Bambino Plus Espressomachine.

Het compacte, ergonomische ontwerp, de temperatuurconsistentie en het vermogen om melk perfect te stomen, maken het een allround winnaar. We hebben nog een paar topkeuzes, waarover je hieronder kunt lezen. La Specialista heeft een ingebouwd aanstammechanisme, dat helpt uw terrein perfect in te pakken, en een manometer die u kunt controleren om ervoor te zorgen dat u de perfecte beker maakt. Het heeft ook een verstelbare stoomwand die kan worden gebruikt voor platte (het beste voor lattes) of schuimende (beste voor cappuccino's) melk.

We hielden van de espresso voor het hele lichaam die het produceerde, met een dunne, zijdeachtige crema. Een klopbox voor gebruikte gronden kan apart worden gekocht, wat we erg handig vonden bij het maken van espresso na espresso. Kijk maar naar ze, met hun schreeuwende hete metalen, brandende stoom en gepolijste chromen buizen. Elk van die rare kleine onderdelen speelt een rol bij het vormgeven van het perfect getrokken schot.

Espresso is even persoonlijk als technisch, wat betekent dat winkelen voor een espressomachine voor thuis een soort nachtmerrie is. Iedereen heeft verschillende maar onvermurwbare meningen, en soms voelt het alsof je een professional moet zijn om te weten hoe je een espressomachine moet kiezen. De meeste espressomachines voor thuis hebben slechts één ketel in de drukkamer die water in stoom verandert en water door de verpakte bonen dwingt om espresso te extraheren. Met een enkele boiler, als je eenmaal je espresso zet, moet je vaak wachten voordat de machine klaar is om je melk op te stomen of een tweede drankje te maken.

Het hebben van een extra boiler is een luxe die het leven veel gemakkelijker maakt. Na het zetten van kopje na kopje espresso vertoonde de Stilosa nooit tekenen van vertraging of afbraak zoals veel goedkope machines dat kunnen. Als een espressomachine te goedkoop wordt gemaakt, zult u na een paar maanden gebruik vaak een sputterende stoomwand zien en merkt u dat de machine moeite heeft om druk op te bouwen. We hebben deze symptomen nooit gezien in de Stilosa, en het veranderde eerlijk gezegd mijn mening over goedkope espressomachines.

Het is niet zo snel of krachtig als een van de premium machines op deze lijst, maar het is een geweldige plek om de ins en outs van espresso te leren, en het zal je nog lang goed van dienst zijn. Deze Breville-machine produceert consistente druk voor espresso, stoomt melk met een gemakkelijk instelbare stoomwand en maalt zelfs bonen voor u. Het is eigenlijk een coffeeshop die op je aanrecht woont. Net als zijn duurdere broers en zussen (we houden ook van de Barista Pro), bouwt de Barista Express geleidelijk de waterdruk op, die u kunt bekijken op de meegeleverde manometer voor een soepele en gelijkmatige extractie.

De stevige, meestal metalen constructie en eenvoudige reiniging hebben er ook toe bijgedragen dat het al enkele jaren een populaire keuze is en een oude favoriet van ons. De Bambino is een schattig dingetje ter grootte van twee graandozen naast elkaar. Het is een heel kleine espressomachine zonder franjes, alleen een stoomtoverstaf en knoppen voor kracht, één schot en twee schoten, maar het slaagt erin om een serieuze zetkracht in te pakken. Er is geen opnametimer of instelbare temperaturen.

Het is gewoon een kleine ketel in een kleine machine, maar het kan espresso elk beetje extraheren, evenals grotere en duurdere Breville-machines. Als u technisch wilt worden, moet espresso worden geëxtraheerd onder ten minste 9 bar druk, en de meeste Moka-potten met kookplaat maken gewoon niet de snede die deze bevat. Als je echter niet kieskeurig bent, is het vaak dichtbij genoeg. Met een goede melkopschuimer zoals deze, kun je een geweldige latte maken met deze kookplaat, niet helemaal een espressomachine.

Niets zal je espressobrouwen verbeteren zoals een bodemloze portafilter. Niet omdat het je koffie beter maakt; het zal je beter maken door je bewuster te maken van je fouten en inconsistenties. Bodemloze portafilters zijn kieskeurig, en als je maling uit is of je je terrein te veel hebt aangedrukt, laat de bodemloze portafilter je zien dat in hoe de espresso de bodem van het filter bedekt en in de beker stroomt. Controleer echter de omtrek op de groepskop van uw espressomachine (de plaats waar het filter wordt bevestigd).

Er zijn een aantal standaardmaten, dus je moet ervoor zorgen dat je de juiste bestelt. De meest voorkomende zijn 53 mm en 58 mm, en bijna elke bodemloze portafilter is verkrijgbaar in elk van deze maten. Om ze te bedienen, trek je aan een hendel, zo werd de term pull gebruikt voor het maken van een kopje espresso. De Gaggia Classic Pro is de bijgewerkte versie van de Gaggia Classic, die al tientallen jaren een populaire instapmachine is dankzij het eenvoudige, benaderbare ontwerp en de capaciteit om waardige espressoshots te produceren.

Het gebruik van een hogere druk resulteert in een snellere zettijd en dus een iets lagere kwaliteit van espresso. Deze programmeerbare modellen zijn veel consistenter en vereisen minder giswerk, waardoor ze een geweldige optie zijn voor beginners die willen afstuderen naar een „echte espressomachine”, maar nog niet klaar zijn om vol gas te gaan. Een van de tientallen door Kickstarter gefinancierde espressoprojecten, beweert de Kompresso negen bar druk consistent te bereiken met behulp van hydraulische compressie (warm water) versus handmatige pneumatische compressie (denk aan een luchtpomp) om te brouwen en een consistente temperatuur te bereiken. Maar het was gemakkelijk om het opnamevolume opnieuw te programmeren met behulp van de timer op mijn telefoon, en ik raad ten zeerste aan dit vroeg te doen, dit zal het kiezen in de espresso versnellen.

We houden van de Solis Barista Perfetta Plus vanwege zijn hoogwaardige espresso, krachtige stoomwand en kleine voetafdruk. Michael Yassa, professor en bondskanselier Fellow of Neurobiology and Behavior Psychiatry and Human Behavior Neurology aan de University of California, Irvine, ontdekte dat regelmatige espressoconsumptie ook uw langetermijngeheugen kan verbeteren. Wanneer u een nieuwe espressomachine koopt, vindt u ook functies die niet worden aangeboden op oudere modellen. Bovendien biedt het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zowel enkele als dubbele espresso-opties, plus uw keuze uit gestoomde, schuimige of zeer schuimige melk.

Met een espressomachine op uw aanrecht kunt u uzelf snel en gemakkelijk trakteren op alles, van een ontbijtlatte tot een cappuccino halverwege de dag tot een espresso na het diner. Er was een zachtheid aan de espresso die ik niet bij een van de andere machines heb ervaren, en dat heeft misschien te maken met de pre-infusiefunctie, waarbij de machine slechts een paar staven druk uitoefent gedurende de eerste paar seconden om ervoor te zorgen dat de koffie gelijkmatig wordt gedrenkt, wat helpt de espressobalans te geven. Een enkele boiler verwarmt water voor zowel espresso als voor het stomen van melk, dus je moet een schot maken voordat je melk schuimt. Tijdens het testen deelde ik verschillende resultaten met mijn vrouw, die ook een voormalige barista is, en ze was onder de indruk van de uitgebalanceerde espressoshots en uitstekende melktextuur.

De machine doet alles, van het malen van de bonen tot het trekken van het schot tot het opschuimen van de melk voor uw drankje naar keuze, of het nu gaat om een korte espresso of een dubbele latte. .