Wat is de hoogst gewaardeerde espressomachine voor thuisgebruik?

De beste espressomachines die je vandaag kunt kopenBreville Bambino Plus. Een geweldige espressomachine voor een onverslaanbare prijs. La Specialista heeft een ingebouwd aanstammechanisme, waarmee u uw terrein perfect kunt inpakken, en een manometer die u kunt controleren om ervoor te zorgen dat u de perfecte beker maakt. Het heeft ook een instelbare stoomwand die kan worden gebruikt voor platte (het beste voor lattes) of schuimende (beste voor cappuccino's) melk.

We hielden van de espresso voor het hele lichaam die het produceerde, met een dunne, zijdezachte crema. Een klopbox voor gebruikte gronden kan apart worden gekocht, wat we erg handig vonden bij het maken van espresso na espresso. Als u op zoek bent naar een eersteklas espressomachine, is deze DeLonghi-optie misschien de juiste keuze voor u. Shoppers vinden het geweldig hoe snel het alles opklopt, van klassieke espresso tot schuimige cappuccino's en lattes.

Een geïsoleerd metalen vat, meestal gemaakt van koper, roestvrij staal, messing of aluminium, de ketel gebruikt een verwarmingselement om water naar espresso-brouwtemperaturen te brengen (195 graden Fahrenheit min en 205 graden Fahrenheit max) of melkstoomtemperaturen (250 graden Fahrenheit of meer) en bewaar het voor gebruik. Ze presteren voortreffelijk en maken espressoshots van hoge kwaliteit met uitstekende crema, op voorwaarde dat je ze combineert met een conische braammolen die fijne poederniveaus van gemalen koffie kan produceren. Omdat hij snel kan ontwaken vanuit een stand-bymodus met laag vermogen, kunt u hem gewoon ingeschakeld laten en (zolang u het reservoir vult) is de machine klaar om elke ochtend schoten en stoommelk te trekken. De Bambino Plus is een compacte en prachtig ontworpen machine die consequent een uitstekende kop koffie levert met minimale inspanning van uw kant.

Bovendien is het proces geautomatiseerd; u drukt gewoon op een knop en de machine trekt het schot volgens vooraf gedefinieerde instellingen. Ik heb alle espressomachines getest met dien verstande dat welke hik ik ook tegenkwam echte bronnen van frustratie kunnen zijn voor iemand die minder ervaren is. De Ascaso Dream PID is een elegante, zeer compacte machine die op consistente basis professionele espressodranken kan produceren. Natuurlijk lees je de instructies van je machine, maar verder helpen deze tips je om geweldige espresso te zetten.

En als u de begeleiding niet nodig heeft, zult u nog steeds de krachtige stoomwand en consistente opnamen van deze machine waarderen, evenals de mogelijkheid om uw resultaten te verfijnen met behulp van timers op het scherm (om uw slijp- en opnameduur bij te houden) en aangepaste instellingen.