Wat is de allerbeste espressomachine voor thuis?

Beste espressomachine voor beginnende koffiehobbyisten. Door Katie Mortram gepubliceerd 1 juni 22 De Breville Bambino Plus maakte indruk op ons in onze tests, produceerde consequent espresso van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende automatische melkopschuimer voor die extra professionele finishing touch. Het is moeilijk om een slechte koffie te produceren met deze specifieke espressomachine, en met een snelle opwarmtijd van drie seconden geniet je in een mum van tijd van een fantastisch gebrouwen shot. De DeLonghi Stilosa biedt een van de beste espressomachines voor deze prijs.

Het is een volledig handmatige machine, wat betekent dat je het slijpen, meten en aanstampen moet doen, evenals het opschuimen zelf. Je kunt de cupmaat echter aanpassen aan hoe intens je van je espresso houdt, in een reismok zetten en 1 of 2 kopjes tegelijk maken. En de ketel is gemaakt van roestvrij staal, waardoor dit een zeer duurzame machine is. De Essenza Mini haalt al het gedoe uit uw ochtendshot koffie, met behulp van het Nespresso pad-systeem om een enorm scala aan melanges en bonen aan te bieden.

Het is zeker een no-nonsense aanpak, zonder aanpassingsopties en een iets langere opwarmtijd van ongeveer 30 seconden. Als je echter een informele espressoliefhebber bent en niet wilt investeren in een barista-kwaliteit kit, is dit een uitstekend budgetalternatief. Een ruimtebesparend, 6-inch breed ontwerp maakt de DeLonghi Dedica EC680M de beste espressomachine voor iedereen met beperkte aanrechtruimte. Ondanks zijn kleine formaat herbergt deze machine een krachtige drukpomp van 15 bar en brult deze machine in slechts 40 seconden tot brouwtemperaturen.

Als u van een beetje melk houdt bij uw dranken op basis van koffie, hoeft u maar 12 seconden te wachten totdat de machine de optimale stoomtemperaturen heeft bereikt om op te schuimen. CNet ontdekte dat het uitzonderlijk smaakvolle lattes en cappuccino's produceert. Omdat dit een model met één ketel is, moet u wachten tussen brouwen en stomen. De Jura A1 Piano is de machine van een espressoliefhebber.

Het maalt, egaliseert, stampt en maal het brouwsel om consequent uitstekende resultaten te geven en alles in minder dan 30 seconden. U hebt de mogelijkheid om de hoeveelheid gemalen koffie en het volume van uw drank aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Deze machine is echter uitsluitend bedoeld voor mensen die de nuances in een fijne kop zwarte koffie met crèmekleurige bovenkant waarderen. Omdat het geen stoomtoverstaf of ander mechanisme heeft voor het verwarmen en opschuimen van melk voor cappuccino's en lattes.

De Philips 3200-serie is niet goedkoop, maar brengt veel naar de tafel. Met deze espressomachine kan de gebruiker dranken maken waarvoor meestal ervaring op barista-niveau vereist is met een druk op de knop. Het wordt geleverd met verschillende instellingen, waaronder espresso, warm water, cappuccino, koffie, latte macchiato en americano. Bovendien is er de mogelijkheid om uw selectie aan te passen op sterkte, grootte en de hoeveelheid gestoomde melk.

Bij het kopen van een espressomachine hoor je ook veel over Bar Pump Pressure. Een espressomachine heeft druk nodig om smaak te halen uit fijngemalen koffie. De druk in pompmachines wordt gemeten in staven of eenheden van atmosferische druk. Hoewel 8 tot 9 repen voldoende wordt geacht, hebben de meeste machines, waaronder al onze beste espressomachines, minstens 15 bar pompen.

De beste espressomachines worden doorgaans geleverd met een garantie van één of twee jaar en blijven overal van 7 tot 10 jaar in gebruik. Zoals je zou verwachten, gaat een duur volautomatisch model het langst mee. Wanneer u een machine koopt, spring dan niet voor een verlengde garantie. Het is onwaarschijnlijk dat het tijdens zijn levensduur minder kost dan het repareren van uw machine.

De beste espressomachine is de Breville Bambino Plus Espressomachine. Het compacte, ergonomische ontwerp, de temperatuurconsistentie en het vermogen om melk perfect te stomen, maken het een allround winnaar. We hebben nog een paar topkeuzes, waarover je hieronder kunt lezen. Je kunt de Breville Barista Express en de combinatie van prestaties, functies en prijs niet verslaan.

De formidabele molen van de machine verpulvert espressobonen en slimme technologie doseert gemalen rechtstreeks in de portafiltermand, plus de stevige schuimer stoomt melk goed en maakt dik schuim. Het haalde ook consequent de best smakende koffiebonenshots espresso in mijn testgroep. Dus hoewel het niet bepaald een goedkope espressomachine is, krijg je veel voor de prijs. Lees onze Breville Barista Express-recensie.

Voor een beginnende barista die thuis hunkert naar geweldige espresso, maar nerveus is om de koffiegemalen en espresso-techniek naar beneden te halen, is de Breville Bambino Plus de perfecte keuze. Het is doodeenvoudig te gebruiken en schoon te houden, en het is compact van formaat - en ik ontdekte dat het heerlijke shots espresso maakte op de tweede plaats na Breville's Barista Express. Ik waardeer vooral hoe gemakkelijk het is om melk op te schuimen met de Bambino. Steek gewoon de stoomwand in de roestvrijstalen melkkan van de Bambino (meegeleverd) en druk vervolgens op één knop.

Minder dan een minuut later heb je vakkundig gestoomd melkschuim klaar voor lattes en cappuccino's. Niet veel espressomachines voor thuis kunnen kwaliteitsfoto's maken. Deze werd uit de Breville Barista Express gehaald. Als je op zoek bent naar de beste espressomachine die je nu kunt kopen, en geld is geen probleem, dan is de Gaggia Classic de ideale keuze.

Als je weinig ruimte hebt, biedt de Sage Bambino vergelijkbare functies als de Gaggia Classic hierboven, maar met een compactere voetafdruk en ook een iets betaalbaarder prijskaartje. Op test ontdekten we dat de Sage Bambino - bekend als de Breville Bambino in de VS en Australië - koffie creëerde met body en een dikke crema. We waren ook onder de indruk dat het een keuze biedt tussen handmatige en automatische waterafgifte. Als je op zoek bent naar een espressomachine met stijl en inhoud, dan is de Smeg ECF01 espressomachine perfect.

Het ontwerp in retrostijl is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus u zult er zeker een vinden die bij uw interieur past. De Smeg produceert een rijke, intense espresso met een dikke, stabiele crema. We vinden het leuk dat deze koffiemachine u in staat stelt om te bepalen hoeveel water er wordt afgegeven, en zelfs uw gewenste volume onthoudt, automatisch op dat niveau wordt afgegeven de volgende keer dat een koffie wordt gezet. Omdat er echter geen richtlijnen beschikbaar zijn voor het zetten van espresso, is de ECF01 niet geschikt voor complete beginners.

Carrie-Ann Skinner is Homes Editor bij TechRadar, en heeft meer dan twee decennia ervaring in zowel online als gedrukte journalistiek, met 13 jaar daarvan besteed aan het behandelen van alles wat met technologie te maken heeft. Carrie is gespecialiseerd in slimme huishoudelijke apparaten zoals slimme stekkers en slimme lampen, evenals grote en kleine apparaten, waaronder stofzuigers, heteluchtfriteuses, standmixers en koffiemachines. Tegenwoordig bevatten de beste espressomachines een breed scala aan functies, maar zijn ze ook geschikt voor verschillende vaardigheidsniveaus, zodat u geleidelijk meer zelfvertrouwen kunt krijgen in het experimenteren in de loop van de tijd. Maar eenmaal gebeld, was de kwaliteit van espresso die ik van de Gaggia kreeg net zo goed, zo niet beter, dan espresso die ik van sommige commerciële machines heb gehad.

Na het testen van tientallen koffiemachines door de jaren heen, hebben de WIRED koffienerds hun mening en expertise gebundeld om een lijst met espressomachines samen te stellen om van uw keuken een café te maken. De beste espressomachine levert sterke, pittige koffie om uw dag op de best mogelijke manier een vliegende start te geven. De espresso kwam net iets ondergeëxtraheerd uit, hoewel het moeilijk is om te weten of dat komt omdat het een uitdaging was om correct aan te stampen of vanwege iets in de machine zelf. Het is niet zo snel of krachtig als een van de premium machines op deze lijst, maar het is een geweldige plek om de ins en outs van espresso te leren, en het zal je nog lang goed van dienst zijn.

De Bambino Plus kan vrijwel elk onderdeel van het proces automatiseren en je toch het gevoel geven dat je een shot espresso maakt. De Gaggia Classic Pro maakt espresso die zo dicht mogelijk bij de kwaliteit komt die je zou vinden in je plaatselijke koffiespeciaalzaak en biedt mensen die graag meer willen weten over koffie, voldoende ruimte om te verkennen en te spelen. Van alle handmatige brouwers vond ik de espresso van de Prismo de schoonste, wat logisch is omdat hij het meest delicate filter heeft. We wilden iets waarvoor geen handleiding in nieuw formaat moest worden gelezen, veel YouTube-video's moest worden bekeken of heel veel artikelen over espressotrekken moest worden gelezen.

Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit zijn nog steeds zelden beschikbaar op espressomachines, met uitzondering van slimme koffiezetapparaten van Nespresso. De meeste espressomachines voor thuis zijn machines met één ketel, wat betekent dat ze hetzelfde verwarmingselement gebruiken om espresso te extraheren als om melk te stomen. Hoewel uitstekend infuus meestal een TDS-percentage van 1,3% of 1,4% heeft, heeft geweldige espresso een veel hoger percentage. .