Waar moet ik thuis op letten in een espressomachine?

Voor drankjes in de ochtend is een enkele ketel of kleine dubbele ketel voldoende. Als je overdag meerdere back-to-back drankjes maakt (bijvoorbeeld twee cappuccino's van 12 oz in de ochtend en 2 cortado's in de middag), heeft een grotere machine met dubbele ketel waarschijnlijk de voorkeur. Bij de aanschaf van een nieuwe machine zal het vrij eenvoudig zijn. Houd gewoon rekening met de 7 dingen waar u op moet letten in een espressomachine om het meeste uit uw geld te halen en alle functies te krijgen die u echt nodig hebt.

Het is helemaal niet moeilijk en je moet er gewoon voor zorgen dat de machine bij je levensstijl past. De drankkeuze, het volume en de keuken van iedereen is anders, dus alles op de lijst is je perfecte gids. Week 1 - Espressomachines voor thuis Week 1 - Espressomachines voor thuis (waarom zijn er zoveel soorten?) Week 2 - Espressobonen (verschillen ze van koffiebonen?) Week 3 - Soorten drankjes (en hoe je ze kunt maken) Week 4 - Advanced Brewing (stel je espressoshots fijn af). Hoewel het hebben van een bevestigde stoomwand misschien leuk klinkt, is het niet essentieel voor een espressomachine van hoge kwaliteit.

Als je de beloning wilt om het werk zelf te doen, is een semi-automatische machine wat je zoekt. Goedkope espressoapparaten op instapniveau gebruiken thermoblokketels met hetzelfde ketelverwarmingswater voor brouwen en stomen. Espresso vereist een fijne en consistente maling, zoals je gemakkelijk uit een braammolen kunt halen. De Breville Barista Express is eigenlijk een Infuser met een ingebouwde braammolen, dus hoewel hij nog steeds een zeer goede machine was, verloor hij om alle bovengenoemde redenen een nauwe race naar de Solis.

Het meest indrukwekkend is dat het interieur van de machine niet veel plastic bevat, en zoals je kunt zien aan het gewicht (30 pond), is dit ding gebouwd als een tank. Dit is een reden waarom ik Breville zo leuk vind - elke espressomachine die ze verkopen heeft een filtersysteem ingebouwd. Het maakt niet uit welk systeem u kiest, het is net zo belangrijk om te onthouden dat u uw machine elke dag schoonmaakt, omdat Milos ervoor zorgt dat dit de kwaliteit van uw espresso beïnvloedt. We houden van de Solis Barista Perfetta Plus vanwege zijn hoogwaardige espresso, krachtige stoomwand en kleine voetafdruk.

Espresso is even persoonlijk als technisch, wat betekent dat winkelen voor een espressomachine voor thuis een soort nachtmerrie is. De slanke zilveren behuizing is smal genoeg om op de meeste werkbladen van appartementen te passen, en produceert een consistente water- en stoomdruk, wat een consistente, goed geëxtraheerde espresso van café-kwaliteit betekent. Dit is meestal voor machines van commerciële kwaliteit en de onderstaande zijn bedoeld voor thuisgebruik en hebben geen mooie aansluiting nodig. Zodra je espresso is gebrouwen en wegstoomt in zijn kleine kopje, is het tijd om na te denken over wat je ermee gaat doen.

De meeste warme espressodranken vragen om gestoomde melk, en om melk te stomen heb je een stoomkaraf nodig. Als je met een semi-auto gaat en je wilt de mogelijkheid om uitstekende espresso te maken, zorg er dan voor dat je een hoogwaardige braammolen opneemt als onderdeel van je aankoopplan.