Is er een betere espressomachine dan breville?

We houden van de Solis Barista Perfetta Plus vanwege zijn hoogwaardige espresso, krachtige stoomwand en kleine voetafdruk. Als je een machine wilt die het meeste harde werk voor je doet, is The Breville Bambino Plus een geweldige gok. En als u op zoek bent naar een apparaat van café-kwaliteit, vonden we de Rancilio Silvia Pro X geweldig. Hoewel Delonghi goedkoper is, heeft een Breville-machine meer functies die zorgen voor een geweldige kop espresso.

Ten slotte is de Rocket meer geschikt voor diegenen die een espressomachine voor een kantoor willen kopen. De Breville is gebouwd met alleen thuisgebruikers in gedachten. Mijn keuze is Breville Barista Express. De Barista Express heeft een betere grinder met 16 standen waarmee je betere espresso kunt zetten.

Het heeft ook een betere bouw en ontwerp met een krachtige stoomwand. Dat gezegd hebbende, de DeLonghi La Specialista is een prima espressomachine. Ga voor La Specialista als u een espressomachine op instapniveau wilt die gemakkelijker te gebruiken is. De'Longhi wordt door velen beschouwd als de Ali vs.

De twee espressotitanen zijn verreweg de meest populaire merken voor espressomachines voor thuis, en ze bieden vergelijkbare producten tegen vergelijkbare prijzen. In sommige opzichten is de keuze tussen Breville en De'Longhi een situatie die niet kan worden verloren, aangezien beide bedrijven hoogwaardige, betrouwbare espressomachines maken. Er zijn echter enkele variaties die voor u een verschil kunnen maken, afhankelijk van wat u uit uw espressomachine wilt halen - naast espresso natuurlijk. Breville is een Australisch bedrijf opgericht in 1932 met een interessant oorsprongsverhaal.

Medeoprichters Harry Norville en Bill O'Brien begonnen het bedrijf samen en noemden hun bedrijf Breville door hun achternamen te combineren. Ondanks de populariteit van Breville als espressobedrijf voor thuis, richtten ze pas in het begin van de jaren 2000 hun aandacht op koffie. Ze zijn nu wereldwijd aanwezig en behoren tot de bekendste bedrijven die tegenwoordig espressoapparatuur voor thuis maken. In tegenstelling tot Breville's grote machines met hoge capaciteit, geeft De'Longhi de voorkeur aan slankere espressomachines met een kleinere voetafdruk die beter op uw aanrecht passen.

Ze geven ook de voorkeur aan een ontwerp met dubbele ketel, waardoor ze beter tegelijkertijd koffie kunnen zetten en melk kunnen stomen. De ideale zettemperatuur voor espresso is hoger dan de ideale temperatuur voor het stomen van melk, waardoor het onmogelijk is om beide tegelijk te doen zonder een dubbele boiler. Een ander filosofisch verschil met Breville-machines is de gebruikerservaring. De'Longhi-machines hebben meer kans op extra programmeerbare instellingen, maar minder algemene controle over de brouwcyclus.

Minder knoppen hebben om te draaien is een tweesnijdend zwaard, omdat het opgeven van de controle betekent dat je overgeleverd bent aan de machine, maar het maakt het ook gemakkelijker te gebruiken. Voor vergelijkbare prijspunten maken zowel Breville- als De'Longhi-machines heerlijke espresso. Afhankelijk van hoeveel controle je graag hebt over je koffie, heb je misschien de voorkeur aan de ene of de andere. Breville heeft de neiging om meer opties en meer instellingen te hebben, waardoor het tegelijkertijd moeilijker te gebruiken is, maar gemakkelijker om uw koffie precies te krijgen zoals u het lekker vindt.

De'Longhi-machines hebben meestal dubbele ketels, wat betekent dat u melk op een lagere temperatuur kunt schuimen terwijl u uw koffie zet, wat tijd bespaart. Aan de andere kant hebben Breville-machines meer temperatuuropties en meer schuimmodi, zodat u precies kunt afstemmen hoe u uw melk schuimt. De afweging is dat het langer duurt om een latte te maken met de Breville, omdat je de melk niet kunt opschuimen terwijl je wacht tot je koffie zet. Over het algemeen kost een De'Longhi-espressomachine met dezelfde functies als een Breville-machine minder.

Het is moeilijk om een brede verklaring af te leggen die 100% van de tijd waar is, maar meestal zal dit het geval zijn. Als u op zoek bent naar een espressomachine met een krap budget, raden we u aan eerst naar De'Longhi te kijken. De ingenieurs van Breville besteden evenveel aandacht aan het maken van een machine die een lust voor het oog is als een machine die uitzonderlijke espresso maakt. Uiteindelijk is hoe een espressomachine eruitziet niet zo belangrijk als hoe gemakkelijk het is om te gebruiken, en hier wint Breville nog steeds.

De Breville-machines zijn niet alleen aantrekkelijke gespreksstukken, maar ze verpakken ook een indrukwekkend aantal functies in een relatief kleine interface en geven u maximale controle over elk aspect van uw koffie. Als we de hele recensie in één zin zouden moeten samenvatten, zou het zo gaan. Breville maakt duurdere machines die extreem afstembaar maar ook moeilijker te gebruiken zijn, terwijl De'Longhi iets goedkopere producten maakt die plug-and-play zijn, maar wat aanpasbaarheid opofferen. Twee instapmodellen om te vergelijken zijn de Breville Cafe Roma ESP8XL espressomachine en de DeLonghi ECP3630 Espresso- en Cappuccinomachine.

Bovendien kan deze machine u laten weten wanneer het tijd is om hem te ontkalken, afhankelijk van de waterhardheid van uw huis. Breville-producten hebben meestal ook grotere waterreservoirs dan De'Longhi-machines en worden geleverd met langere, flexibelere stoomstokken. Espressomachines in de commerciële groep E-61, waaronder de Rocket Appartamento, maken high-end brouwniveaus toegankelijk voor thuisgebruikers. Breville en De'Longhi werken samen met brouwgigant Nespresso om espressomachines op basis van capsules te produceren.

Als je weinig tegenruimte hebt of een koffiezetapparaat in je kantoor wilt plaatsen, is DeLonghi misschien de betere route voor jou. Hoewel beide machines hogere prijspunten hebben, hebben ze de neiging om zichzelf binnen een paar maanden te betalen, vooral als je elke dag vijf dollar betaalt voor een kopje koffie uit het plaatselijke café voordat je zelf een brouwer hebt. Daarom staat deze machine bovenaan de verlanglijstjes van veel thuisbarista's en de meeste ranglijst van espressomachines. Aan de andere kant, als je nieuw bent in de espressoscene of als je bankrekening iets bescheidener is, moet je waarschijnlijk wat tijd besteden aan het bekijken van het aanbod van De'Longhi.

De molen levert de juiste hoeveelheid versgemalen koffie rechtstreeks in de portafilter, waardoor het gemakkelijk is om de espresso naar uw smaak te krijgen. Het aantal maalinstellingen maakt een groot verschil in hoe goed u de espresso op elke machine kunt bedienen. Tijdens de pre-infusie gaat water eerst onder lage druk door het koffiedik, wat fungeert als koffiebloei voor espresso. Als u het soort persoon bent dat zich echt op uw werk concentreert, is het misschien gemakkelijk om het waterpeil van uw espressomachine over het hoofd te zien dat te laag wordt.

Nespresso werkt samen met zowel Breville als DeLonghi om machines te produceren die zijn gepatenteerde capsules brouwen. .