Hoeveel moet je uitgeven aan een espressomachine?

De meeste experts en kenners zijn het er echter over eens dat ze geen espresso produceren. Bijvoorbeeld, als ik twee of drie jaar geleden twee espresso-opstellingen naast elkaar zet, de goedkoopste opstelling die ik zou kunnen krijgen, en een prosumeropstelling, en een shot espresso maakte met dezelfde koffie, bij elke opstelling - en vervolgens proefde blind de twee. Je kunt dit onmogelijk doen met voorgemalen koffie voor Espresso, dus als je voorgemalen voor Espresso koopt, krijg je meer dan waarschijnlijk te veel geëxtraheerde of ondergeëxtraheerde Espresso. Als u een handmatige espressomachine in deze prijsklasse koopt, kunt u iets verwachten dat vrijwel een commerciële machine is, maar in een kleiner pakket.

Vaak hebben ze een filtermand onder druk, wat in feite betekent dat je gemakkelijker voorgemalen koffie kunt gebruiken en toch redelijk goede espresso kunt krijgen. Zorg er gewoon voor dat je een braammolen krijgt, wat onderzoek doet naar de espressomachine en iets krijgt dat je je kunt veroorloven en goed beoordeeld lijkt te zijn, en vooral, zorg ervoor dat je vers gebrande koffiebonen van hoge kwaliteit koopt. Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat er een grote prijsklasse is tussen verschillende espressomachines. Het eerste dat ik heb bedacht over het maken van Espresso (en koffie zetten via alle andere brouwmethoden, denk eraan) thuis, er zijn twee cruciale factoren.

Het slechte nieuws is dat als je geen ervaring hebt met het maken van espresso, het opschuimen van melk enz., Het kan een moeilijke start zijn. Ik zal op een gegeven moment upgraden van de slimme grinder pro, het is een fantastische molen voor mij geweest, voor het geld heb ik er honderden zakken koffie mee gemalen, en ik kan het niet kwalijk nemen - maar terwijl ik begin te kijken naar het volgende niveau gaan met mijn Espresso-opstelling, zal ik kijken naar meer commerciële slijpmachines, waarschijnlijk de Eureka Mignon. Met Espresso is het erg merkbaar in de beker wanneer je te veel geëxtraheerde of ondergeëxtraheerde Espresso hebt, het smaakt niet geweldig. Wat betreft het werkelijke bedrag dat u in uw vraag hebt genoemd, is mijn bescheiden advies dat één grand behoorlijk veel geld is voor een espressomachine in huisstijl.

Gemiddeld worden 250 kopjes espresso- en koffiedranken verkocht in elk café of drive-thru-bedrijf met een goede locatie. Maar met zoveel verschillende soorten machines op de markt, hoe weet u hoeveel u aan uw espressomachine moet uitgeven om een uitstekende espresso te zetten?. Het is belangrijk om te onthouden dat je met je espressomachine het grootste deel van je geld verdient als coffeeshop. De twee meest voorkomende fouten die mensen maken bij het kopen van espressomachines zijn ofwel te veel betalen of te veel betalen.