Hoeveel moet ik uitgeven aan een espressomolen?

De kwaliteit van je molen heeft invloed op de textuur van je koffiebonen en de smaak van je uiteindelijke brouwsel. De koffiemolen die je kiest zegt veel over je koffiezetvoorkeuren. Je kunt dit onmogelijk doen met voorgemalen koffie voor Espresso, dus als je voorgemalen voor Espresso koopt, krijg je meer dan waarschijnlijk te veel geëxtraheerde of ondergeëxtraheerde Espresso. Ik gebruik de comandante, begon met de hario skerton en nu kijk ik niet achterom en heb ik in de toekomst geen upgrade nodig, zal waarschijnlijk een elektrische molen krijgen als ik ooit in espresso ga.

Er zijn drie hoofdelementen waar ik in een minuut op kom, die volgens mij de belangrijke gebieden zijn als het gaat om het vermogen voor iedereen om thuis geweldige Espresso te maken, en de eerste twee veranderen met tijd en ervaring - en ik geloof dat hoeveel je kunt wegkomen met uitgaven om aan de slag te gaan thuis, hangt af van waar je bent met deze twee elementen. Maar als je de meeste Chemex met 8 kopjes gaat gebruiken, zijn de elektrische braamslijpmachines de moeite waard om extra uit te geven. Dit advies over hoeveel u moet uitgeven aan een espressomachine% 26 grinder setup is niet alleen de mening van één persoon, het is over het algemeen het advies dat u krijgt als u rondkijkt op de meeste forums en praat met de meest ervaren professionals in de koffie-industrie. Als u probeert weg te komen met een ondermaatse eenheid, zal zelfs de meest hightech espressomachine teleurstellen.

Je kunt deze espressokit in de niet al te verre toekomst heel goed ontgroeien wanneer je op deze gebieden verbetert tot het punt dat je beperkt bent door de opstelling, maar ik denk helemaal niet dat dit een slechte aanpak is. Ik herinner me dat ik een tijdje geleden in mijn plaatselijke coffeeshop de verdiensten van verschillende espressomachines besprak met een doorgewinterde barista. Hoewel ze espressomoformaat kunnen doen, is de instelbaarheid niet helemaal nauwkeurig genoeg om echt je maling voor espresso te kunnen inbellen. Veel koffieliefhebbers zijn bereid honderden, zo niet duizenden dollars uit te geven aan een machine, omdat ze weten dat deze koffie perfect zal malen.

Ik heb momenteel een Chemex, een Aeropress en een bialetti espressomachine (elektrische espressomachine, slechte kwaliteit). Ik beschouw mezelf op geen enkele manier als een expert, en ik ben nog steeds aan het ontwikkelen, maar ik twijfel er niet aan dat mijn gehemelte nu veel meer ontwikkeld is dan toen ik aanvankelijk op zoek was om te investeren in mijn eerste espressomachine en molenopstelling. Zorg er gewoon voor dat je een braammolen krijgt, wat onderzoek doet naar de espressomachine en iets krijgt dat je je kunt veroorloven en goed beoordeeld lijkt te zijn, en vooral, zorg ervoor dat je vers gebrande koffiebonen van hoge kwaliteit koopt. Als het gaat om de espressomachine, bekijk dan mijn beste goedkope espressomachines post - mijn persoonlijke favoriet (omdat het mijn eerste espressomachine was en ik het een tijdje heb gebruikt) is de Gaggia Classic.

Dit is een goede prijsklasse voor de meer budgetbewuste liefhebber en mensen die hun koffie echt met de hand willen malen voor een espressomachine. Ik zal op een gegeven moment upgraden van de slimme grinder pro, het is een fantastische molen voor mij geweest, voor het geld heb ik er honderden zakken koffie mee gemalen, en ik kan het niet kwalijk nemen - maar terwijl ik begin te kijken naar het volgende niveau gaan met mijn Espresso-opstelling, zal ik kijken naar meer commerciële slijpmachines, waarschijnlijk de Eureka Mignon.