Hoeveel kost een barista-machine?

Espresso Parts heeft een breed scala aan commerciële espressomachines voor alle soorten coffeeshops, cafés en koffieservices die bij uw budget passen. Maar met de juiste machine kunt u een echte kop espresso krijgen zonder certificaten. De machine moet een exacte hoeveelheid water laten draaien bij bijna kooktemperatuur en een druk van 9 bar. Op deze manier krijg je een dikke en romige espresso met een hogere hoeveelheid cafeïne, die dicht bij - zo niet hetzelfde is als - degene die door het instituut wordt beschreven.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat het cruciaal is om de juiste druk te krijgen. Een espressomachine met standaard kookplaat kan bijvoorbeeld de 9 bar niet bereiken, dus experts geloven dat het inferieure espresso levert. In 1927 was La Pavoni in Reggio's (NY) de eerste koffiemachine die in de VS werd geïnstalleerd. Voor een echte thuisbarista-ervaring moet de machine vier belangrijke componenten bevatten.

Het zijn lekbak, roestvrijstalen basis, stoommelkopschuimer en waterreservoir. De waterontharder beschermt uw machine, voorkomt dat deze wordt beschadigd door deeltjes en voorkomt ophoping van mineralen die het leven uit uw machine halen. Zelfs met een kleine knockbox, zodra deze vol is (na 12-15 schoten), kan de barista de inhoud eenvoudig in de nabijgelegen vuilnisbak dumpen. Over het algemeen zou ik de automatische espressomachines in deze prijsklasse vermijden, hoewel je in de bovenkant van dit bereik een aantal redelijk goede handmatige machines kunt vinden.

Je krijgt een hele goede espresso of een ander denkbaar drankje zonder iets te hoeven doen behalve de machine vullen met bonen en water en je bent klaar om te gaan. Hoewel het kopen van een espressomachine van goede kwaliteit een serieuze investering kan zijn, is het de moeite waard om de dikke romige espressoshot vol aroma en de heerlijke nasmaak te maken. Espressomachines kunnen een smakelijke scheut koffie zetten, hetzij voor een snelle espressohit of om thuis te gebruiken in een latte, cappuccino of Americano. Als je op zoek bent geweest, heb je misschien opgemerkt dat de fabrikanten niet elk jaar duizenden machines produceren.

Na de eerste uitgaven aan een espressomachine, kunt u uzelf veel geld besparen op afhaalkoffie. Met Coffee Cafe Barista of DeLonghi EC155M kunt u het brouwproces meer regelen dan een Keurig of een Nespresso ooit zou kunnen, een aanzienlijke hoeveelheid druk gebruiken en u in staat stellen de beste espressobonen te gebruiken, wat tot uiting komt in de superieure resulterende smaak. Maar de superautomatische (een espressomachine met een molen erin) kost ongeveer twee keer wat een standaard espressomachine kost. Als je al hebt gekozen voor een superautomatische espressomachine, kun je de espressomolen overslaan.

Het 'automatische' voor deze machines betekent dat je op een knop drukt en voldoende water door de koffie duwt voor een enkele of dubbele espresso. Nu weet je dat als je wilt genieten van de krachtige smaak van je drankje op basis van espresso die je bij je plaatselijke coffeeshop krijgt, je een espressomachine moet kopen.