Hoe budget ik espresso thuis?

De'Longhi EC702 espressomachine · 2.Koffie espresso en cappuccino-machine · 3.Het verkennen van de fascinerende wereld van espresso thuis kan moeilijk, maar ook lonend zijn. Er valt zoveel te leren over hoe shots trekken, er zijn zoveel smaken te ontdekken via espresso die je niet kunt met andere brouwers, en je kunt zoveel verschillende drankjes op basis van espresso maken. We raden deze espressomachine ten zeerste aan vanwege de betaalbare prijs en indrukwekkende functies. Het is de beste keuze als je op zoek bent naar de beste goedkope espressomachine en iets wilt dat dicht bij de espresso staat die je in een coffeeshop kunt krijgen.

Sommige espressomachines zijn eenvoudig te gebruiken, terwijl andere veel verschillende instellingen bevatten om u te helpen uw brouwsel te verfijnen. Het ontwerp is schattig en aantrekkelijk, en het levert ten minste de vereiste druk van 9 bar om een echte espresso te produceren. Je kunt deze espressokit in de niet al te verre toekomst heel goed ontgroeien wanneer je op deze gebieden verbetert tot het punt dat je beperkt bent door de opstelling, maar ik denk helemaal niet dat dit een slechte aanpak is. Zorg er gewoon voor dat je een braammolen krijgt, wat onderzoek doet naar de espressomachine en iets krijgt dat je je kunt veroorloven en goed beoordeeld lijkt te zijn, en vooral, zorg ervoor dat je vers gebrande koffiebonen van hoge kwaliteit koopt.

Klanten zeggen dat de resultaten verrassend lekker zijn en dat de espresso zelfs wordt overgoten met een lekkere crema. Hoewel sommige espressomachines worden geleverd met prijskaartjes van duizend dollar, zijn er veel betaalbare alternatieven, waaronder degenen met ingebouwde melkopschuimers om lattes en cappuccino's te maken. Ze kunnen complex zijn in gebruik en niet ideaal als u een snelle oplossing wilt voor het maken van een shot espresso als onderdeel van een drukke ochtendroutine. Het antwoord op de vraag die ik aan het begin van mijn zoektocht naar espresso thuis stelde, is - het hangt af van waar je bent als het gaat om je huidige vaardigheden en vaardigheden, en hoe ontwikkeld je koffiesmaak op dit moment is - maar eigenlijk, begin waar je maar kunt en groei van daaruit.

Je kunt van één tot vier kopjes espresso maken, en hoewel deze machine niet werkt met ESE-pods, kun je goede resultaten behalen met grof koffiedik. We vinden deze functie leuk omdat de meeste fabrikanten beweringen doen over de druk die hun espressomachine levert, maar u kunt de werkelijke prestaties van de machine niet verifiëren. Het is een aankoop die u zorgvuldig moet onderzoeken, meer dan alleen kijken naar de beoordeling van het espressomachine, en er zijn een paar belangrijke functies waarmee u rekening moet houden. De Pro-serie is een eenvoudige machine, maar het kan een lichte leercurve vereisen om een mooie shot espresso te maken.

Van wat ik heb gezien, is de Silvia zonder PID een beetje lastig, maar met de PID lijkt het een geweldige optie als je het budget hebt.