Bespaart het kopen van een espressomachine geld?

Zelfs als de wiskunde een beetje verkeerd is, bespaar je duidelijk geld door thuis je favoriete drankjes te maken. Hoewel de initiële stickerprijs ontmoedigend kan lijken, is espresso voor thuis een geweldige waarde op lange termijn. Zelfs als u de beste machine en bonen koopt, bespaart de gemiddelde caféconsument duizenden dollars per jaar door over te schakelen op espresso voor thuis. Vaker wel dan niet is een goede persoonlijke koffiemachine de kosten zeker waard.

Je bespaart niet alleen meer geld per kopje in plaats van te kopen in een coffeeshop, maar het is ook sneller en handiger dan naar je plaatselijke koffiesalon gaan. Ik zeg niet dat je je lokale koffietent allemaal samen moet dumpen. Naast de besparingen kan het maken van je eigen espressobrouwsels een geweldige hobby zijn om met je vrienden te delen. Handmatige espressomachines zijn visueel aantrekkelijk en ze zijn gebouwd om lang mee te gaan, dus je geld wordt goed besteed.

Het belangrijkste voordeel dat u krijgt, is de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kopje espresso te drinken, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Qua kosten heb ik een automatische aan/uit-schakelaar op mijn machine en een ingebouwde functie is energiebeheer. Er goed voor zorgen is het eerste en waarschijnlijk belangrijkste dat u moet weten voordat u uw eigen koffiezetapparaat koopt. Als je klaar bent om op de bandwagon van de espressomachine te springen, kun je hier meer over lezen om er meer over te weten te komen.

Je moet ook rekening houden met de kosten van peulen en capsules als je een pod- of capsulemachine hebt, of gemalen koffie of bonen als je een handmatige of automatische hebt. Hoewel ze geen echte espresso kunnen maken, kan een percolator of Moka Pot behoorlijk dichtbij komen, en voor een fractie van de kosten en moeite. Dus, zou je beter dat geld kunnen nemen en het in je eigen koffiemachine kunnen investeren? Laten we eens kijken naar de cijfers. Halfautomatische espressomachines zijn iets gemakkelijker te gebruiken, omdat ze handmatige pompen hebben die het water verwarmen.

Dat gezegd hebbende, ben ik er vast van overtuigd dat als je het je kunt veroorloven om uit te geven aan een koffiezetapparaat als deze, je ze zeker moet proberen. Om espressoshots te maken wanneer u maar wilt, moet u peulen, koffiedik of bonen kopen, afhankelijk van uw machine. Voordat je koffiemachines gaat opgeven omdat het gemakkelijker is om een kopje Joe te kopen bij je plaatselijke bonendistilleerderij, stel ik voor dat je nadenkt over de kosten en het afvalpotentieel van het leven van vooraf gemaakte koffie. Chantelle zegt: ja, maar je krijgt de beste resultaten van koffie die speciaal is gemalen voor gebruik in een espressomachine, alleen of van een barista (in plaats van een voorgemalen koffie uit de supermarkt).

Het gaat niet alleen om kosten en gemak, dus bekijk de onderstaande informatie voordat u de beslissing neemt om te kopen.